Events

November Open Museum Maand

Maand novemberhele dag

Kom overnachten bij 't Schippershuis tijdens de open museum maand en boek een open museum maand arrangement.

15 musea houden in november Open Huis. De toegang van elk deelnemend museum is gratis voor inwoners van Friesland en gasten van logiesaccommodaties in Waterland van Friesland bij inlevering van een Open Museum Maand waardebon. Een ideale gelegenheid om dieper te duiken in kunst, cultuur én natuur van Waterland van Friesland. Want elk museum heeft zijn eigen, unieke verhaal te vertellen. Laat je meevoeren en vergroot je innerlijke horizon.

Via VVV Waterland van Friesland kun je direct een Open Museum Maand arrangement boeken met 10% korting op de overnachting(en) en ontvang bij je accommodatie waardebonnen voor een gratis bezoek aan 15 musea. Ook krijg je een gratis boekje waarmee je een stadswandeling kunt doen in de buurt van je overnachtingsadres!

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Museum in Friesland | VVV Friesland Zuidwest (waterlandvanfriesland.nl)

Bekijk kamers
27 t/m 29 decembervanaf 12:00 uur

Boxing Days

Normale lunch + aangepaste dinerkaart
Lees meer

Kerst bij ’t Schippershuis

Eerste kerstdag organiseren we dit jaar weer het kerstdiner en op tweede kerstdag een kerstlunch/ -diner met een concert van niemand minder dan harpiste en zangeres Iris Kroes. Ook hebben we verschillende arrangementen voor bedrijven als originele kerstviering of jaarafsluiting. Contact ons gerust voor de mogelijkheden.
Lees meer
7 | 8 | 9 | 10 decemberAvond

Wildavonden

Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingrediënten zoals paddenstoelen, kastanjes en bessen. Dit is voor wildliefhebbers hét moment om bij ‘t Schippershuis te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!
Lees meer
chevron-down