Events

Terug naar jezelf

27 - 28 oktoberDag

Op 27 & 28 oktober organiseren wij een 2-daagse retreat in samenwerking met bestseller auteur en health ondernemer Annemarie. Ervaar de rust en stilte en maak weer verbinding met jezelf tijdens ons retreat met overnachting.

Verbeter je algehele welzijn

Grijp deze kans om oude patronen te doorbreken, je energie te hernieuwen en te resetten. Maak weer verbinding en herontdek jezelf tijdens onze tweedaagse retreat. Gelegen in het prachtige waterlandschap van Terherne, Friesland, is dit jouw oase voor transformatie. Zet de eerste stap naar een trager bestaan op 27-28 oktober 2023. voor meer informatie of direct boeken: https://www.annemarieshealth.com/

Bekijk kamers
Op aanvraag

Sip n' Paint

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
Winterzondagmiddag

Livemuziek

Lazy Sunday afternoon. Kom gezellig een hapje en drankje doen bij ’t Schippershuis, lekker genietend van de livemuziek! Ook deze winter is er weer livemuziek in ’t Schippershuis, net als vorig jaar op de zondagmiddag. Houd onze socials en de website goed in de gaten voor de data’s.
Lees meer
chevron-down