Eten en Drinken

In ons hotel en restaurant hechten wij veel waarde aan heerlijke gerechten, mooie wijnen en huiselijke sfeer.

Fryske streekproducten

Chef-kok Beene de Leeuw werkt graag met de mooiste producten, bij voorkeur met Fryske streekproducten.

Wist u dat?

Ons vlees komt van de Groninger Blaarkoppen uit Broek Noord. De rood- witte koeien grazen in de wei in natuurgebied Trijntje Wiel.. Dit mooie vlees serveren wij bij ’t Schipperhuis en daar zijn wij ontzettend grutsk op!

Wijn-spijs combinaties

Onze restaurantmanager Carlijn Huizing vertelt graag met passie over onze wijn-spijs combinaties.


Ons Kerstmenu



Onze menukaart

Bekijk hieronder op uw gemak onze zorgvuldig samengestelde uitgebreide menukaart.



Lunchkaart


lunchkaart tschippershuis
drankenkaart tschippershuis

Drankenkaart


drankenkaart tschippershuis
drankenkaart tschippershuis

Wijnkaart


wijnkaart tschippershuis
wijnkaart tschippershuis