Events

Zakelijk

Het hele jaar door

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid te krijgen?
Neem dan contact met ons op! T. 0566-745010 of via info@tschippershuis.nl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bekijk kamers
27 - 28 oktoberDag

Terug naar jezelf

Op 27 & 28 oktober organiseren wij een 2-daagse retreat in samenwerking met bestseller auteur en health ondernemer Annemarie. Ervaar de rust en stilte en maak weer verbinding met jezelf tijdens ons retreat met overnachting.
Lees meer
Kerstvolgt

Kerst vieren bij ’t Schippershuis

Eerste kerstdag organiseren we dit jaar weer het kerstdiner en op tweede kerstdag een kerstlunch/ -diner in combinatie met een concert van niemand minder dan harpiste en zangeres Iris Kroes. Ook hebben we verschillende arrangementen voor bedrijven als originele kerstviering of jaarafsluiting. Contact ons gerust voor de mogelijkheden. We kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.
Lees meer
Op aanvraag

Sip n' Paint

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.
Lees meer
chevron-down