Events

Agenda

27 - 28 oktoberDag

Terug naar jezelf

Op 27 & 28 oktober organiseren wij een 2-daagse retreat in samenwerking met bestseller auteur en health ondernemer Annemarie. Ervaar de rust en stilte en maak weer verbinding met jezelf tijdens ons retreat met overnachting.
Lees meer
18 novemberDiner

Save the date

Zaterdag 18 november vieren we bij 't Schippershuis dat onze chef-kok Mark 5 jaar in dienst is bij 't Schippershuis. Vieren jullie dit met ons mee?
Lees meer
Op aanvraag

Sip n' Paint

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
Kerstvolgt

Kerst vieren bij ’t Schippershuis

Eerste kerstdag organiseren we dit jaar weer het kerstdiner en op tweede kerstdag een kerstlunch/ -diner in combinatie met een concert van niemand minder dan harpiste en zangeres Iris Kroes. Ook hebben we verschillende arrangementen voor bedrijven als originele kerstviering of jaarafsluiting. Contact ons gerust voor de mogelijkheden. We kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.
Lees meer
Winterzondagmiddag

Livemuziek

Lazy Sunday afternoon. Kom gezellig een hapje en drankje doen bij ’t Schippershuis, lekker genietend van de livemuziek! Ook deze winter is er weer livemuziek in ’t Schippershuis, net als vorig jaar op de zondagmiddag. Houd onze socials en de website goed in de gaten voor de data’s.
Lees meer
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

chevron-down