Alles

Over 't Schippershuis

’t Schippershuis verwelkomt je graag in het hart van Terherne. Het aan het water gelegen hotel, biedt de ideale kans om deze prachtige kant van Friesland te ontdekken. Omgeven door gastvrijheid, ambachtelijke producten en het moderne maar landelijke interieur kun je genieten van de Friese streekproducten waar onze chef-kok Mark van Noord graag mee kookt.

’t Schippershuis bestaat uit 10 hotelkamers, verschillende terrassen aan het water, een loungehoek met haard, ontbijtgedeelte en een sfeervol restaurant. 

Wij hebben ook een overdekt terras en verwarmde terrassen aan het water. Kortom, genieten van de heerlijke keuken, Friese wateren en gastvrijheid.

Historie

Geschiedenis van 't Schippershuis

't Schippershuis Terherne kent een rijke geschiedenis met diverse eigenaren. In 1947 werden voor het eerst de deuren geopend. In 2012 is 't Schippershuis Terherne verkocht aan de Hajégroep en sinds 2017 is Suzanne Kloosterman eigenaresse van wat toen nog de Harbour club heette. In 2018 is de naam veranderd in 't Schippershuis.

Neem contact op
16 februari17.30 uur

Kunst bij 't schippershuis

Vrijdag 16 februari a.s. onthult Annemarie Hoogwoud een prachtig kunstwerk, speciaal gemaakt voor 't Schippershuis. Wil je erbij zijn? De feestelijke onthulling is om 17.30 uur. Aansluitend kun je een tafel reserveren om gezellig bij ons te dineren.
Lees meer
Zondagmiddag 18 februari15.00-18.00 uur

Live muziek: Just right trio

Lazy Sunday afternoon. Ook deze winter is er weer livemuziek in ’t Schippershuis, net als vorig jaar elke derde zondag van de maand, de perfecte afsluiting van je weekend. 
Lees meer
Paasweekend29 maart t/m 1 april

Pasen

Pasen gezellig met de familie vieren? Dit kan bij ons op 1e paasdag met een heerlijke paasbrunch. Of een leuk paasmenu tijdens het diner? Op 2e paasdag kan je uiteraard bij ons komen lunchen en dineren en tevens genieten van allerlei activiteiten in Terherne i.v.m. de opening van het watersportseizoen!
Lees meer
chevron-down