Alles

Over 't Schippershuis

’t Schippershuis verwelkomt je graag in het hart van Terherne. Het aan het water gelegen hotel, biedt de ideale kans om deze prachtige kant van Friesland te ontdekken. Omgeven door gastvrijheid, ambachtelijke producten en het moderne maar landelijke interieur kun je genieten van de Friese streekproducten waar onze chef-kok Daryanto Jongman graag mee kookt.

’t Schippershuis bestaat uit 10 hotelkamers, verschillende terrassen aan het water, een loungehoek met haard, ontbijtgedeelte en een sfeervol restaurant. 

Wij hebben ook een overdekt terras en verwarmde terrassen aan het water. Kortom, genieten van de heerlijke keuken, Friese wateren en gastvrijheid.

Historie

Geschiedenis van 't Schippershuis

't Schippershuis Terherne kent een rijke geschiedenis met diverse eigenaren. In 1947 werden voor het eerst de deuren geopend. In 2012 is 't Schippershuis Terherne verkocht aan de Hajégroep en sinds 2017 is Suzanne Kloosterman eigenaresse van wat toen nog de Harbour club heette. In 2018 is de naam veranderd in 't Schippershuis.

Neem contact op
30 mei18:00 uur - 21:30 uur

Uitvaart event Terherne "doodgewoon".

30 enthousiaste deelnemers staan 30 mei voor je klaar om je alles te vertellen over wat er rondom een overlijden allemaal komt kijken.
Lees meer
9 juni14:30 uur

Sip n' Paint

Meld je nu aan voor Sip n’ paint ! Met je favoriete drankje in de ene hand en een kwast in de andere wordt je tijdens de SIP N’PAINT stap voor stap begeleid om jouw eigen meesterwerk te creëren. Er zijn dus geen creatieve of artistieke vaardigheden nodig. Geniet tijdens deze workshop van een uitgebreide proeverij van diverse warme en koude snacks.
Lees meer
16 juniavond

Vaderdag

Speciaal voor alle vaders, deze avond een Rib-eye van ons eigen Friese meren rund met huisgemaakte chimichurri & geroosterde aardappelen en een Hertog Jan pils van de tap voor € 35,00 per persoon.
Lees meer
chevron-down