Alles

Over 't Schippershuis

’t Schippershuis verwelkomt je graag in het hart van Terherne. Het aan het water gelegen hotel, biedt de ideale kans om deze prachtige kant van Friesland te ontdekken. Omgeven door gastvrijheid, ambachtelijke producten en het moderne maar landelijke interieur kun je genieten van de Friese streekproducten waar onze chef-kok Mark van Noord graag mee kookt.

’t Schippershuis bestaat uit 10 hotelkamers, verschillende terrassen aan het water, een loungehoek met haard, ontbijtgedeelte en een sfeervol restaurant. 

Wij hebben ook een overdekt terras en verwarmde terrassen aan het water. Kortom, genieten van de heerlijke keuken, Friese wateren en gastvrijheid.

Historie

Geschiedenis van 't Schippershuis

't Schippershuis Terherne kent een rijke geschiedenis met diverse eigenaren. In 1947 werden voor het eerst de deuren geopend. In 2012 is 't Schippershuis Terherne verkocht aan de Hajégroep en sinds 2017 is Suzanne Kloosterman eigenaresse van wat toen nog de Harbour club heette. In 2018 is de naam veranderd in 't Schippershuis.

Neem contact op
2 decembervanaf 12.00 uur

Sinterklaasknutsel

Op zaterdag 2 december komen Sinterklaas en de Pieten bij de kinderen van Terherne op bezoek. Rond 14.00 uur is de intocht bij de kade van ‚Äėt Schippershuis. Kom vooraf gezellig lunchen bij ‚Äėt Schippershuis. Onze eigen Schippie Piet verwelkomt de kinderen graag om samen de mooiste sinterklaaskunstwerkjes te knutselen. Iets lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. Iedereen van harte welkom!
Lees meer
7 | 8 | 9 | 10 decemberAvond

Wildavonden

Het wildseizoen is √©√©n van¬†de¬†belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingredi√ęnten¬†zoals paddenstoelen, kastanjes¬†en bessen. Dit is voor¬†wildliefhebbers h√©t moment om bij¬†‚Äėt Schippershuis¬†te genieten van een (h)eerlijk¬†wild¬†menu met bijpassende¬†wijnen!
Lees meer
27 t/m 29 decembervanaf 12:00 uur

Boxing Days

Normale lunch + aangepaste dinerkaart
Lees meer
chevron-down