Omgeven door gastvrijheid, ambachtelijke producten en het moderne maar landelijke interieur kun je genieten van de Friese streekproducten waar onze chef-kok Daryanto Jongman graag mee kookt.
Wij hebben ook een overdekt terras en verwarmde terrassen aan het water!
Kortom, genieten van de heerlijke keuken, Friese wateren en gastvrijheid.
Ons restaurant is aangesloten bij Euro-Toques Nederland, een keurmerk voor chefs en restaurants die werken met ambachtelijke en duurzame ingrediënten. We laten je graag kennismaken met ons eigen Friese Meren Rund. Twee dorpen verderop in Broek worden bij eigenaresse Suzanne haar ouders de koeien op biologische wijze gehouden. Bijna het hele jaar door grazen ze in een natuurgebied en in de winter verblijven ze in een comfortabele potstal. De dames worden biologisch bijgevoerd, wat je terugproeft in onze gerechten. Van steak tartaar tot hamburgers, van ossenworst tot paté en nog veel meer – ons rundvlees wordt verwerkt in diverse heerlijke gerechten die we met trots serveren. Maar daar stopt het niet!
Dit voorjaar hebben we ons eigen private label geïntroduceerd met onze eigen bitterballen & kroketten, waarin het Friese Meren Rund is verwerkt. Gasten kunnen hier genieten van een authentieke en hoogwaardige culinaire ervaring, waarbij Friese gastvrijheid en gastronomie samenkomen.