Events

Save the date

18 novemberDiner

Zaterdag 18 november vieren we bij 't Schippershuis dat onze chef-kok Mark 5 jaar in dienst is bij 't Schippershuis. Hij zette samen met zijn team de keuken van 't Schippershuis weer op de kaart. Mark kookt op 18 november al zijn signature dishes & favorieten van de afgelopen 5 jaar. Tijdens deze avond worden er bijpassende wijnen geserveerd en heffen we het glas op onze chef zijn 5-jarige dienstverband. Vieren jullie dit met ons mee? Reserveer via onderstaande link.

https://tschippershuis.nl/?ft-ticket=0220722c

Bekijk kamers
Winterzondagmiddag

Livemuziek

Lazy Sunday afternoon. Kom gezellig een hapje en drankje doen bij ’t Schippershuis, lekker genietend van de livemuziek! Ook deze winter is er weer livemuziek in ’t Schippershuis, net als vorig jaar op de zondagmiddag. Houd onze socials en de website goed in de gaten voor de data’s.
Lees meer
Op aanvraag

Sip n' Paint

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
chevron-down