Terherne

Tasting Tour Terherne

3 maart 202413:00

Geniet van een heerlijk culinair avontuur op 3 maart 2024!

Volg een prachtige wandelroute van ongeveer 7 km langs de 5 restaurants van Terherne. Laat je verrassen door de smakelijke gerechten en perfect bijpassende drankjes bij elke stop.

Voor slechts €50 per persoon geniet je van 5 kleine en verfijnde gerechtjes, elk met een bijpassende wijn, bier of alcoholvrije drank.

Praktische informatie

Datum: 3 maart

Tijden: 13:00 tot +/- 17:00 uur

Start locatie: Jullie worden hierover geïnformeerd via de mail.

Allergieën? Geen probleem! Vermeld deze in de opmerkingen bij je reservering!


Bekijk kamers
Paasweekend29 maart t/m 1 april

Pasen

Pasen gezellig met de familie vieren? Dit kan bij ons op 1e paasdag met een heerlijke paasbrunch. Of een leuk paasmenu tijdens het diner? Op 2e paasdag kan je uiteraard bij ons komen lunchen en dineren en tevens genieten van allerlei activiteiten in Terherne i.v.m. de opening van het watersportseizoen!
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
16 februari17.30 uur

Kunst bij 't schippershuis

Vrijdag 16 februari a.s. onthult Annemarie Hoogwoud een prachtig kunstwerk, speciaal gemaakt voor 't Schippershuis. Wil je erbij zijn? De feestelijke onthulling is om 17.30 uur. Aansluitend kun je een tafel reserveren om gezellig bij ons te dineren.
Lees meer
chevron-down