Events

Uitvaart event Terherne "doodgewoon".

30 mei18:00 uur - 21:30 uur

30 enthousiaste deelnemers staan 30 mei voor je klaar om je alles te vertellen over wat er rondom een overlijden allemaal komt kijken.

Van het Hospice tot een notaris, de verzorging tot bloemen. Van fotografie tot gedenksieraden. En natuurlijk zoveel meer.

Als je Schippershuis en TSJERKE zegt, dan denk je aan Terherne en natuurlijk aan Suzanne: Ondernemend, gastvrij, behulpzaam en altijd positief ingesteld. Deze jonge onderneemster staat aan het roer van deze twee prachtige bedrijven. Daarnaast is ze mede eigenaar van het Kameleondorp. En dan denk je natuurlijk gelijk aan Hielke en Sietse. En de praam.

"Het is belangrijk om op geheel eigen wijze afscheid te kunnen nemen van iemand die je dierbaar is. Dit kan traditioneel zijn, anders dan anders, maar altijd passend. Graag denken wij met u mee in een sfeer van vertrouwen en liefde, om samen voor een waardevolle herinnering te zorgen. Afscheid nemen op een prachtige rustieke plek aan het water. Zowel het Schippershuis als het Tsjerke zijn nauw verbonden met het water. Denk aan een vaartocht over de Friese meren met onze praam. We varen langs plekken die speciale herinneringen en onvergetelijke momenten oproepen, of gewoon omdat de overledene een passie voor Friesland had of van varen hield. Elk detail wordt zorgvuldig verzorgd, of het nu om een grote of een intieme uitvaart gaat.

Trots dat wij dit jaar in samenwerking met Anja de Roos uitvaartbegeleiding het uitvaart event mogen organiseren

Schippershuis Uitvaartbeurs
Bekijk kamers
- per direct

Vacatures

Wij zoeken nieuwe collega’s, onder anderen als souschef, hoofd housekeeping, bar medewerker en overige. Ben jij diegene die we zoeken om ons enthousiaste team te versterken? Bekijk de details van de vacatures hier Vacatures - Hotel Restaurant 't Schippershuis Terherne
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
--

Musical De Tocht

Een middag of avond naar de musical De Tocht geboekt? Kom dan gezellig bij ons dineren en overnachten:
Lees meer
chevron-down