Events

Sip n' Paint

Op aanvraag

In samenwerking met  Vera van Aussie 's Sip n' Paint.

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.


Locatie het Schippershuis Terherne
Kosten: 55 euro per persoon inclusief welkomstbubbel, schippershuisplank en koffie/thee met seizoensdessert + schilderij.

Vraag naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar info@tschippershuis of bel 0566-745010. En hou onze socials in de gaten binnenkort volgt er weer een open inschrijving.

Bekijk kamers
20 aprilDiner

Asperges

20 april organiseren we een asperge-avond, Deze avond kun je genieten van een 4-gangenmenu met bijpassende wijnen van onze wijnleverancier Freerk de Boer van Icarius.
Lees meer
Paasweekend29 maart t/m 1 april

Pasen

Pasen gezellig met de familie vieren? Dit kan bij ons op 1e paasdag met een heerlijke paasbrunch. Of een leuk paasmenu tijdens het diner? Op 2e paasdag kan je uiteraard bij ons komen lunchen en dineren en tevens genieten van allerlei activiteiten in Terherne i.v.m. de opening van het watersportseizoen!
Lees meer
Winterzondag

Verrassingsmenu

Laten jullie je graag verrassen? Dan past ons speciaal door onze chef-kok samengestelde verrassingsmenu helemaal bij jullie.
Lees meer
chevron-down