Events

Sip n' Paint

Op aanvraag

In samenwerking met  Vera van Aussie 's Sip n' Paint.

Ga mee op deze schilderachtige reis en creëer je eigen meesterwerk van een zeilboot. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, onze ervaren artist(s) begeleiden je stap voor stap. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleuren en texturen van het water vastlegt op doek.


Locatie het Schippershuis Terherne
Kosten: 55 euro per persoon inclusief welkomstbubbel, schippershuisplank en koffie/thee met seizoensdessert + schilderij.

Vraag naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar info@tschippershuis of bel 0566-745010. En hou onze socials in de gaten binnenkort volgt er weer een open inschrijving.

Bekijk kamers
27 - 28 oktoberDag

Terug naar jezelf

Op 27 & 28 oktober organiseren wij een 2-daagse retreat in samenwerking met bestseller auteur en health ondernemer Annemarie. Ervaar de rust en stilte en maak weer verbinding met jezelf tijdens ons retreat met overnachting.
Lees meer
Het hele jaar door

Zakelijk

Van besprekingen, vergaderingen, MT-meetings, lezingen en vele andere zakelijke bijeenkomsten: ’t Schippershuis is hier de ideale locatie voor.
Lees meer
Winterzondagmiddag

Livemuziek

Lazy Sunday afternoon. Kom gezellig een hapje en drankje doen bij ’t Schippershuis, lekker genietend van de livemuziek! Ook deze winter is er weer livemuziek in ’t Schippershuis, net als vorig jaar op de zondagmiddag. Houd onze socials en de website goed in de gaten voor de data’s.
Lees meer
chevron-down